روغنهای استخراج شده دارای مواد فعال طبیعی بوده که کم خطر نیز است. اما همین کم خطر بودن تاثیرات منفی را روی حشرات شکارچی نشان میدهد. مخصوصا وقتی که این حشرهی شکارچی بیشتر و طولانیتر در معرض این مواد قرار میگیرد.
با بررسیهای انجام شده نتایج این تحقیق از نظر بقایا و ماندگاری حشره کشهای زیستی و خطرات مسمومیت آنها مدنظر قرار گرفته است. مشاهدهی الگوهای تجزیهای این مواد و تاثیرات حیاتی آنها بر تولید مثل نسلهای آینده اهمیت دارد، تا بتوان مواد شیمیایی جدید را با توجه به این خصوصیات تهیه کرد.
بنابراین تهیهی الگوهای یاد شده و تاثیر این مواد شیمیایی میتواند در مدیریت مبارزه با آفات نقش مهمی داشته باشد. علاوه بر این باید مطالعاتی بر روی غلظتهای مختلف این مواد در محیطهای مختلف و شرایط متفاوت صورت بگیرد. که برای این کار به مزارع تحقیقاتی نیاز میباشد.
نتایج تاثیرات منفی دو نوع روغن مرکبات جهت مبارزه با آفات و همچنین روی حشرات شکارچی و پارازیتها
ارزیابیها و نتایج بدست آمده، تاثیرات منفی روی گیاه و خاک را نشان میدهد که نیازمند بررسی دوبارهی انتخاب حشره کشها و تاثیرات آنها است. در حقیقت در خصوص حشره کشهای زیست پایه تحقیقات زیادی انجام شده و به چاپ رسیده است.
بیشترین هدف از این تحقیقات شناخت تاثیرات حشره کشها بر روی حشرات و گیاهان هدف بوده، درحالیکه توانایی و تاثیر آنها بر روی سلامتی انسان و حشرات مفید مثل حشرات گرده افشان، حشرات شکارچی و پارازیت مدنظر قرار گرفته شده است. روغنهای گیاهی استخراج شده دارای مواد تشکیل دهنده پیچیدهای بوده که باعث میشود تشخیص مکانیزم انتخابی آنها مشکل شود.
به این ترتیب که انتخاب هرکدام برای شرایط خاص و عملکرد آنها بر روی حشرات مختلف مشکل میباشد.
علاوه براین روغنهای گیاهی دارای فعالیتهای چند منظوره بوده که این خود ممکن است باعث به وجود آمدن تاثیرات غیر منتظره بر روی موجودات هدف(حشرات و گیاهان) گردد. ضمنا نتایج بدست آمده و الگوهای کاربری آنها باید در قالب مدیریت کنترل حشرات تعریف و در روند ثبت آنها به عنوان حشره کشهای زیستی مدنظر قرار گرفته شوند.
سوالات متداول در مورد استفاده از روغنهای گیاهی جهت مبارزه با آفات
۱)روغنهای گیاهی چه تاثیری بر روی حشرات دارند؟
روغنهای گیاهی استخراج شده دارای مواد تشکیل دهنده پیچیدهای بوده که باعث میشود تشخیص مکانیزم انتخابی آنها مشکل شود. به این ترتیب که انتخاب هرکدام برای شرایط خاص و عملکرد آنها بر روی حشرات مختلف مشکل است.
علاوه بر این روغنهای گیاهی دارای فعالیتهای چند منظوره بوده که این خود ممکن است باعث به وجود آمدن تاثیرات غیر منتظره بر روی موجودات هدف(حشرات و گیاهان) گردد.
مترجم: سارازندی/